Ahad, 21 April 2013

Assalamualaikum...
Salam sejahtera...

Lama sungguhlaaa tak post apa2 kat blog ni... hurmmm tu lah dia.. sejak ada facebook ni dok layan yg tu jer lah... lama tak update pape. tapi... selalu dtg jenguk blog ni... dgr lagu hafiz "Untuk Kamu", tambah2 waktu tgh2 malam.. dok sorang2... layannnnnn... dengar surah yasin ms bangun pagi dan sebelum tidur... tgk friends yg sudi singgah kat blog ku yg tak seberapa ni... maklumlah, budak baru belajar... tak de yg super2 cam org dah biasa dgn blogkan... nak tambah yg baru pn terkial2...

Idea bnyk nak kongsi, cerita banyak nak cerita.. masa jg yang menentukan segalanya... EH! masa yang menentukan ke kita yg kena menentukan masa? Pandai2lah kita uruskan masa kita yer..

Dah masuk bulan April dah tahun 2013 ni... Mcm2 cerita tahun 2012 pn masih bermain dalam kepala ni... terpahat terus kot dlm kepala ni... macam2 kisah suka duka dok ada... semuanya mengajar kita erti dewasa... yg mana baik kita jadikan rujukan... yg buruk pn kena jadikan rujukan juga supaya next time tak buat lg...

Cukuplah dulu entry pertama untuk tahun 2013 ni... nanti sy update kemudian...

Untuk entry kali ni, sy tinggalkan kata2 ini untuk renungan  kita bersama....